Asiakastilaisuudet

SeaCharter Finland Oy järjestää erilaiset asiakastilaisuudet jo 10 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Yrityksen asiakkaat on aina se voimavara, jonka varaan rakennetaan tulevaisuutta. Onnistunut asiakastilaisuus on usein myös palkinto ja kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä, joka lujittaa suhdetta myös tulevaisuudessa.

Olemme erikoistuneet asiakastilaisuuksien järjestämiseen merellisessä ympäristössä koko Itämeren alueella. Asiakastilaisuuksien pääpaino on Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla, mutta operoimme myös esimerkiksi Hangossa ja Kasnäsissa.

Asiakastilaisuus voi olla erilaisten sidosryhmien, VIP- vieraiden, yhteistyökumppaneiden jne…palkitsemisia hyvästä yhteistyöstä tai yhteisiä hetkiä entistäkin tiiviimmän tulevaisuuden suunnittelussa. SeaCharter Finland Oy ottaa tarvittaessa kokonaisvastuun asiakastilaisuutesi järjestämisestä, tai palvelumme voi olla osa päivän ohjelmaa asiakastilaisuuden luonteesta riippuen.

SeaCharter Finland Oy takaa mieleenpainuvan elämyksen jokaiselle asiakastilaisuuteesi osallistuvalle henkilölle merihenkisellä tavalla, jonka yksityiskohdista voimme neuvotella ja sopia joustavasti. Tarvittaessa SeaCharter Finland Oy räätälöi asiakastilaisuuden sen näköiseksi ja oloiseksi kuin tarve vaatii, tai voit valita valmiiksi mietityistä palvelukokonaisuuksista juuri kulloiseenkin asiakastilaisuuteen sopivimman.

SeaCharter Finland Oy:n tavoitteena on löytää aina paras ratkaisu asiakastilaisuuden onnistuneeksi läpiviemiseksi.

Ota yhteys myyntipalveluumme niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

SeaCharter Finland Oy

Pyydä tarjous:

SeaCharter Finland Oy

Ville Haapio
if.retrahcaes@oipaah.elliv
+ 358 (0) 50 314 2626

Myyntipalvelu

Anski Haapio if.retrahcaes@ofni
+ 358 (0) 40 828 2530 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

+ 358 (0) 40 828 2530