RIB-Venematkat

RIB-veneemme (Rigid Inflatable Boat) ovat kyydinneet tuhansia ihmisiä 10 vuoden aikana koko itämeren alueella vakaalla ammattitaidolla ja turvallisesti. Kovapohjaiset RIB-kumiveneet on alun perin suunniteltu lähinnä ammattikäyttöön suorittamaan erilaisia pelastus- ja etsintätehtäviä usein äärimmäisissä olosuhteissa.

RIB-veneet ovat suorituskyvyltään ihan omassa luokassaan ja erittäin turvallisia, jokainen matkustaja saa meiltä käyttöönsä huippuvarusteet RIB-safarin ajaksi ja Seacharter Finland Oy:n erittäin kokeneet kipparit takaavat ikimuistoisen elämyksen. Käytössämme olevat RIB-veneet ovat aivan ylivertaisia suorituskyvyn ja nopeuden suhteen, pystymmekin viemään ihmisiä paikkoihin, joihin ”normaalilla” veneellä ei ole mahdollista päästä ja tarvittaessa voimme ajaa yli 50:n solmun nopeudella.

RIB-veneemme ovat olleet jo vuosia takuuvarmoja katseenkerääjiä, olemmepa sitten merellä tai tienpäällä ja alukset trailereilla. Satojen hevosvoimien RIB-voimapaketit antavat mahdollisuuden siirtyä paikasta toiseen erittäin nopeasti ja/tai voimme ajaa rauhallisesti maisemista ja saaristosta nauttien. Toimintakausi RIB-veneillä kestää aina jäiden tuloon saakka ja aloitamme taas aikaisin keväällä heti avovesikauden käynnistyessä.

Voit valita mieleisesi valmiiksi suunnitelluista paketeista tai räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivimman RIB-kokonaisuuden.

Ota yhteys myyntipalveluumme niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

SeaCharter Finland Oy

Pyydä tarjous:

SeaCharter Finland Oy

Ville Haapio
if.retrahcaes@oipaah.elliv
+ 358 (0) 50 314 2626

Myyntipalvelu

Anne Savander if.retrahcaes@itnyym
+ 358 (0) 40 828 2530 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

+ 358 (0) 40 828 2530