Uutiset

Seacharter Facebookissa nyt yli 1400 Tykkääjää

KIITOS ja ONNEA Pekka Ikäheimonen ja kaikki yli 1000 Tykkääjäämme. Pekka saa Seacharterin 1000 tykkääjänä 500€...

Posted by Seacharter on Thursday, May 14, 2015

    

Seuraa meitä nyt myös Twitterissä:

   

 

 

Hyvää Äitienpäivää!

Lahjavinkkinä maailman parhaille äideille ikimuistoinen Yksityisristeily Luxus-jahdilla. Äitienpäivä Viikonloppuna tehdystä varauksesta -250eur normaalihinnasta kuvan Sunseeker 46 Portofinolla Pääkaupuniseudun edustalla kaudella 2015.>> Veneen esittely & Tarjouspyyntö / Tiedustelu   Toimitamme Sähköisesti Lahjakortin Äitiäsi varten jotta voit tehdä äidin onnelliseksi!  

Rapujuhlat!

Villa Ruusuniemessä loppukesän ja syksyn kalenteri täyttyy kovalla vauhdilla... nyt on oikea hetki tehdä varaus ikimuistoisiin rapujuhliin ! Tarjoamme kotimaisia rapuja omasta keittiöstämme ! Merikuljetukset hoituvat suoraan omaan laituriin Vuosaareen. Muista myös, että Ruusuniemessä tarjoamme loistavat puitteet kokouksille, palavereille, kick off- tilaisuuksiin jne... ympäri vuoden ! Lisätied…

Kausi paketissa !

Tämän vuoden viimeinen keikka ajettiin viime torstaina 21.11.2013 !Asiakasryhmä koki todellisia elämyksiä Helsingin edustalla, kun ilta oli pimentynyt...Viimeisetkin veneemme nostettiin talviteloille perjantaina ja on tullut aika toivottaa mukavaa talven odotusta !Päivitämme sivuja myös talven aikana ja kerromme uudistuksista ensi vuoteen sitä mukaa, kun valmistuvat.Ensi vuonna nähdään !