Yritystilaisuudet

SeaCharter Finland Oy järjestää erilaiset yritystilaisuudet jo 10 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Oman yrityksen henkilökunta on aina se voimavara, jonka varaan rakennetaan tulevaisuutta. Onnistunut yritystilaisuus on usein myös palkinto ja kiitos henkilöstölle hyvin tehdystä työstä.

SeaCharter Finland Oy on erikoistunut yritystilaisuuksien järjestämiseen merellisessä ympäristössä koko Itämeren alueella. Yritystilaisuuksien pääpaino on Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla, mutta operoimme myös esimerkiksi Hangossa ja Kasnäsissa.

Yritystilaisuus voi olla myyntikokous, kick off, kesäpäivä, vetäytyminen, virkistyspäivä, saunailta jne… tai vaikkapa yrityksen tulevaisuuden suuntaviivojen suunnittelu. SeaCharter Finland Oy ottaa tarvittaessa kokonaisvastuun yritystilaisuutesi järjestämisestä, mutta palvelumme voi olla myös osana päivän ohjelmaa yritystilaisuuden luonteesta riippuen.

SeaCharter Finland Oy takaa mieleenpainuvan elämyksen jokaiselle yritystilaisuuteesi osallistuvalle henkilölle merihenkisellä tavalla, jonka yksityiskohdista voidaan neuvotella ja sopia joustavasti. Tarvittaessa yritystilaisuus räätälöidään sen näköiseksi tai oloiseksi kuin tarve vaatii, tai voit valita valmiiksi mietityistä palvelukokonaisuuksista juuri kulloiseenkin yritystilaisuuteen sopivimman.

SeaCharter Finland Oy:n tavoitteena on löytää aina paras ratkaisu yritystilaisuuden onnistuneeksi läpiviemiseksi.

Ota yhteys myyntipalveluumme niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

SeaCharter Finland Oy

Pyydä tarjous:

SeaCharter Finland Oy

Ville Haapio
if.retrahcaes@oipaah.elliv
+ 358 (0) 50 314 2626

Myyntipalvelu

Anne Savander 
if.retrahcaes@itnyym
+ 358 (0) 40 828 2530 

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö

+ 358 (0) 40 828 2530